Снимка: W
fallback

Сигурно сте си мислели, че последният мъж в живота ви досега е бил Единственият. Може би последната ви сериозна връзка е била твърде отдавна... Искате да станете майка, но имате куп предубеждения, които ви пречат да постигнете заветната цел. А годинките текат ли текат...

Ако сте в края на 30-те и началото на 40-те напрежението по темата определено е в своя пик. И вместо да се панирате и депресирате се замислете какво ви е спъвало досега да си имате бебе и вземете мерки, докато не е станало късно!

1. Не се предавайте веднага
Колкото и да искате бебе, не се задоволявайте с неподходящ мъж и токсична връзка, само и само да имате до себе си „донор на сперма“. Дайте си достатъчно време, за да минете през всички стадии на ухажването и да можете да прецените дали човекът си заслужава и ще бъде добър баща и съпруг.

2. Забравете фантазиите
Мечтаелите сте за перфектния мъж на 20 и 30, но виждате, че реалността е различна. И тези фантазии само ви пречат да оцените реално другите мъже, които може да влязат в живота ви.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

еее

преди 7 години

Мъжа е като *** или е зает или смърди

10

Иво

преди 7 години

И според мен - ЗАБРАВЕТЕ ДУМАТА ЕМАНЦИПАЦИЯ и ФЕМИНИЗЪМ. Скъпи дами, тъпо е да очаквате мъжът да е жената в семейството.

9

До 7(555)

преди 7 години

Компромиси, скъпа, се правят, за нещо или някого, кое(й)то си заслужава. Щом не е правилният човек, не ти трепва нещо отвътре, всичко друго са извинения - необразован, лентяй...

fallback