Снимка: outnow.ch
fallback

„Пияна жена – весела къща“, това определено може се случи и във вашия дом, особено ако сте леко подпийнали и започвате да говори смешки и да давате уникални предложения. Повечето от тях са безумни, но все пак това не ви пречи да се вълнувате и разпалено да чертаете планове за бъдещето. Разбира се, на сутринта, ако изобщо ги помните, ще се посмеете с гаджето. Ето и осем неща, за които сте инициирали разговор на пияно с с любимия:

1. За първата ви среща
Алкохолът ни прави малко носталгични, така че не е изненадващо, че под влиянието му се отдавате на спомени. Вероятно те се разминават малко с неговите и е възможно докато разказвате историята изведнъж да ви обземат съмнения и да го нокаутирате с въпроса: „Ти наистина ли ме обичаш или само ме използваш?“

2. Предлагате да започнете заедно бизнес
Повечето хора мечтаят да напуснат фирмите, в които работят и никога повече да не гледат „тъпия шеф“ и да търкат стола от 9 до 18 ч. Алкохолът често ни кара да дадем воля на своите копнежи и въображение, освен това ни дава и смелост да си кажем нещата, както ги мислим. Ето защо след няколко питиета вече сте готови с поредния бизнес план за забогатяване и разпалено убеждавате половинката в успеха му.

Ако сте склонни към подобни откровения, гледайте да не пиете, когато край вас има колеги или шефове.

3. Представяте си какво би било, ако имате деца
Обикновено започвате с това как биха изглеждали децата ви като следва мотивираща реч за това как ще сте най-перфектните родители , а на финал идва репликата: „Мило, хайде да си направим бебе!“.

4. Обещавате незабравим секс като се приберете у дома
Действителността обаче често е по-жестока : повръщате, докато той ви държи косата. Накрая нямате сили дори да се съблечете и той ви пренася на ръце до леглото. Не му се сърдете, ако отиде да спи на дивана, все пак дори не сте се изкъпали и вероятно миришете на повръщано и бъчва.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Петък е ден за релакс парти и още нещо наздраве

2

Анонимен

преди 7 години

Да нее като ония двамата де се скриха като ходят по мацки *** по бебета т.е. да не би да ги види некои и да набират за конкуренцията че с връзки че може да лъжат децата *** затова са виновни директорите че не знаят какво имат и какво и къде ходи

1

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости. ПАК КАЗВАМ, искам си лекциите за АНА.ЛНиЯ секс. Утре е петък , ден точно за тая работа. Теоретичната подготовка е много важна, ПАК КАЗВАМ.

fallback