Снимка: outnow.ch
fallback

Всяка жена познава добре тялото си и знае как да доведе себе си до оргазъм. Мастурбацията е полезна както за тялото, така и за психиката. Ето защо не е срамно да си дарявате удоволствие сами от време на време.

За да избегнете рутината обаче, можете да внесете малко свежест в уменията си и да направите усамотението си още по-разтърсващо. Но за да го постигнете, ето какво трябва да направите.

Инвестирайте в нов вибратор

Ако досега не сте имали вибратор и не сте ползвали подобна джаджа, сега е моментът да се снабдите с такава. Ако пък старият ви вибратор не ви дарява желаните усещания, инвестирайте в нов. На пазара има нови стимулиращи изобретения за максимално удоволствие, които със сигурност ще ви се харесат.

Сменете техниката

Вярно е, че всяка жена си има любима техника за достигане до максимален екстаз. Но също така е вярно, че промените придават пикантност на всяка ситуация. Ето защо е препоръчително да внасяте малко разнообразие в стила си на мастурбация. Действайте бавно, наслаждавайте се на миговете, обърнете посоката на движение. Изключете мислите си и чувствайте!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

анонимен

преди 7 години

Тази медия няма ли главен редактор, или всеки си пише каквото си иска? Днесбг, имате значителен прираст на порноиндустрията!

11

анонимен

преди 7 години

ДнесБг, наистина сте отвратителни!

10

Анонимен

преди 7 години

Лъскаш бастуна и това е, ква по добра техника ? :)

fallback