Брад Пит е зодия Стрелец. Роден е на 18 декември; Снимка: gettyimages.com
fallback

Добре е преди да кажете „да“ на любимия мъж да се замислите добре за всички плюсове и минуси на това да се омъжите за него.

Ако решите да се обърнете към астрологията преди да сключите граждански брак, ще сте по-наясно в какво точно се забърквате.

Звездите могат да ви насочат към всички „за“ и „против“ на това да вземете за съпруг точно този мъж, базирано на неговия зодиакален знак.

Овен
Вие сте щастливка – с този мъж никога няма да скучаете. Той е забавен, любящ, див, амбициозен и вълнуващ.
Проблемът е, че той е склонен да действа винаги по своя си начин, без да се съобразява с вас, а това е малко егоистично и може да започне да ви дразни с времето.

Телец
Добрата новина е, че този мъж е лоялен, разумен, трудолюбив, надежден и като цяло почтен човек. На него ще можете да разчитате през целия си живот.
Лошото при него е, че той е малко скучен и невинаги успява да оцени малките удоволствия в живота. С други думи, той няма да е много толерантен към вашия свободен приключенски дух (ако имате такъв).

Близнаци
Този мъж е роден с дарбата да бъде отличен събеседник – интересен, оригинален и интелигентен. С него никога няма да ви е скучно и винаги ще има за какво да разговаряте.
Въпреки това, той е човек, който рядко е готов да изслуша половинката си. Освен това нуждата му от разнообразие в живота прави за него трудна мисията да поеме дългосрочен ангажимент, какъвто е бракът.

Рак
Този мъж ще ви носи на ръце и цял живот ще се грижи за вас като за принцеса. Той е свестен, разбран, любвеобилен и семейно ориентиран.
Що се отнася до недостатъците му, той има твърде високи очаквания към половинката си, очаквайки тя да бъде точно като майка му. Склонен е и към мрачни настроения.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

polipantev

преди 7 години

Най-добре да се застреляте. Звездите ви го казват отдавна!

8

Анонимен

преди 7 години

Имаш напредък.

7

Анонимен

преди 7 години

Козирозите са презрени долни същества. Живеят си в някакъв собствен филм и си имат някакви въображаеми врагове. Липсва им достойнство и са зли. На ръба или чисти психопати и егоисти. Обичат да играят и жертва. Използвачи. Скорпионите може да са отмъстителни, но имат някаква класа и харизма, чужди на козирога. (Наличните данни са наблюдавани при повече от един субект).

fallback