Снимка: outnow.ch
fallback

Ако отдавна чакате да срещнете любовта, но това все не се случва, може би причината е в това, че нямате време за сериозна връзка.

Възможно е да не осъзнавате, че сте твърде зает с кариерата си или че все сте уморени вечер и не ви се излиза, и че именно за това си стоите необвързан.

Ето и няколко признаци, които доказват, че сте твърде зает за любов в момента:

1. Нямате време да излизате вечер, дори и през уикенда
Ако всяка вечер се прибирате от работа директно у дома, едва ли очаквате да имате бурен любовен живот. Необвързаните хората, които странят от социалния и нощния живот, много по-трудно имат шанс да срещнат някого в любовен план. Дори да сте изморени в петък вечер, насилете се да излезете с приятели на заведение, не се знае кого можете да срещнете.

2. Пътуването е синоним на рутина за вас
Възможно е да нямате време за любовен живот, ако работата ви е свързана с много пътувания, а когато сте си у дома, прекарвате времето си в оправяне на багажа от и за тези пътувания. За да изградите сериозна връзка с потенциален нов партньор, ще ви трябва известна стабилност и ще трябва да намалите въпросните пътувания.

3. Не можете да си позволите да поканите човек в дома си
Възможно е да се срамувате от разхвърляния си дом, да не сте много гостоприемен или да живеете с роднини/съквартиранти и за това да не водите потенциалните си гаджето у дома. Това обаче е проблем, защото така и няма да успеете да се сближите твъдре много с нито един от хората, с които излизате по срещи и нещата все ще се разпадат още в началото.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Привнасям. Допринася.

8

Анонимен

преди 7 години

До 1 "Привнсям" е синоним на "допринася".

7

Анонимен

преди 7 години

Умението да водиш разговор. Умението да сдържаш отрицателните си емоции. Репетирайте. Да ви кажат лоша новина, която засяга вас. Умението да се владееш. Да си приятен, дори когато е твърде кофти. Все пак хората не са виновни за това. Не е нужно да си го изкарвате на тях. Репетирайте.

fallback