Снимка: outnow.ch
fallback

Преди няколко дни Доналд Тръмп нарече своята конкурентка за президентския пост в САЩ Хилари Клинтън "лоша жена", имайки предвид, че тя е неприятна, груба и вероятно опасна за преодоляване.

Много хора възприемат силните, независими и безкомпромисни жени с определения от вида "зла кучка", "противна злобарка", "ледена кралица" и др.

Ето и 7 характеристики, които всички силни, независими и "лоши" жени притежават.

1. Страст

Тези жени имат кауза или някаква страст, която задвижва амбицията им. Те са социално активни, имат силна гражданска позиция и са склонни яростно да защитават това, в което вярват.

2. Мнение

Тези жени могат да мислят и винаги имат какво да кажат. Те задълбочено анализират горещи теми, ситуации или други хора, едва след това формулират собственото си мнение и го изразяват гласно. Тези жени винаги имат собствено становище, което могат да аргументират.

3. Постоянство

Животът не е лесен за никого. Той е пълен с препятствия и спънки. Но силните жени си приличат по това, че са постоянни и упорити и никога не се самосъжаляват след провал. Вместо това, те стават отново на крака и се втурват в преследване на следващата си цел. Те обичат да се изправят пред предизвикателствата с гордо вдигната глава.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Следва материал за силните /лошите/ мъже, за слабите /добрите / мъже и/или жени и всякаква боза от коментари.

11

Горан

преди 7 години

След дълбоки размишления по темата, в разстояние на няколко години стигнах до извода, че: силната жена може да се отнесе към мъжете с обърнати наклонности.

10

аз

преди 7 години

До Анонименмного си прав

fallback