Снимка: outnow.ch

Може на първа среща всичко да ви изглежда добре, а човекът срещу вас да се представи отлично и все пак не забравяйте, че той/тя ще се е постарал доста, за да ви впечатли.

Ако от известно време сте необвързани, сигурно тази среща е изключително вълнуваща за вас. И все пак внимавайте отсрещната страна да не ви заблуди и един ден да се окажете излъгани.

Ето и 10 неща, на които е добре да обърнете внимание на въпросната първа среща, особено ако си търсите свестен партньор:

1. Човекът свободен ли е напълно (не наполовина)?

Много е важно човекът, с когото сте на среща, да е свободен или необвързан към момента. Не се ангажирайте с човек, който е женен (дори да е разделен с половинката си). Дори този човек да ви обясни, че "Скоро ще напусна половинката си", "Аз наистина не го/я обичам, но чувствам, че ужасно го/я боли", "Ние просто живеем заедно заради децата", "Ние имаме отворена връзка" и т.н. Ако не искате да си загубите времето, не давайте шанс на такъв човек, преди той/тя окончателно да е прекратил предишната си връзка.

2. Тече ли разговорът ви свободно?

Ако имате проблем в общуването с този човек още на първата ви среща, това не е добър знак. Разбира се, вие или той, можете да сте нервни и притеснени, но ако наистина нямате тема за общ разговор, няма да можете да комуникирате добре и за в бъдеще.

3. Говори ли ви той/тя за семейството си?

Обърнете специално внимание на начина, по който този човек говори за близките си. Ако той/тя говори с любов и умиление за роднините и приятелите си, това значи че е способен на обич и привързаност и че се отнася към другите с уважение и доброта.

4. Живее ли този човек в съответствие с бюджета си?

Ако този човек ви казва, че има професия със средно заплащане, но ви взима на срещата с Lamborghini, има нещо гнило. Той е или незрял, или е престъпник, или живее на гърба на богати родители. Бъдете нащрек!

5. Крие ли нещо за себе си?

Ако този човек не иска да говори много-много за себе си, а ви разпитва основно за вашия живот, може би крие нещо неприятно.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase