Снимка: outnow.ch
fallback

Жените и мъжете действат на различни вълни, що се касае до секс. Силният пол действа на принципа на бушуващите хормони. Мъжете могат да се възбудят от една дума, поглед, намек, мирис или докосване.

Докато жените са по-трудни в това отношение. Те действат на подсъзнателен принцип и се отдават на чувствата и размишленията. Ето защо е много по-трудно да възбудиш жена, отколкото мъж.

Има някои неща, които не само не възбуждат жените, но и пречат на тяхното либидо. Кои са те?

Слаба хигиена

Едно от най-противните неща, които биха сринали женското либидо, е слабата хигиена на мъжа. Лошата миризма е първият белег, който бива моментално регистриран от чувствителния женски нос.

Ако миришете на пот, манджа, строителни материали или мръсни дрехи, забравете половинката ви да легне с вас, независимо дали ви обича или не. Това просто е непростимо и би отблъснало жената на момента.

Да не говорим за мръсната, мазна и сплъстена коса, черните нокти и неизмитите ръце. Малко жени биха се оставили да бъдат докоснати от мъж, отговарящ на подобно описание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Е б е. Най- долните. П а ч и. И след това и теб. Нормално е жената се погнуси.

13

Анонимен

преди 7 години

Номер 8Да спре хапчетата, прахчетата. Да кодира XXL. И само една жена и само с нея. Дори, да засече да не изпада в ступор. Да говори за състоянието в което се намира. Като изразява, ясно причината. Докато превъзмогне притесненията. Това какво чувства всъщност. И какво би желал да бъде. К, во е очаквал? Психологичния момент. К, во мислиш, това се получава. Негативни мисли не се приемат.

12

Анонимен

преди 7 години

До 8Единствено и само, пред себе си признай. Лягаш с която ти падне, заради самия секс за да се облекчиш. Но, не те привличат сексуално. Няма чувства, дори не ги харесваш, като Жени. За това имаш твърде много разочерования, относно секса. Пробвай с Жена, която те привлича обичаш. Имаш чувства към нея. И виж ефекта от секса. Ще е удивителен секс с много любов, страст обич. И разочарованието ще изчезне. И това да се тормозиш.

fallback