Снимка: i-D Summer
fallback

Отдавна не сте получавали оргазъм, а жадувате за него като всяка сексуално активна жена. Какво се случва? Със сигурност вагината ви не е отказала да „работи“, а просто сте придобили неосъзнато някои вредни навици, които ви пречат да достигнете върха.

Нямате идея за какво ви говорим? Вижте какво според секс експертите на Women's health саботира вашия оргазъм:

1. Правите секс само пияна
Задръжките определено падат, когато е намесен алкохол, но той няма да ви помогне да се насладите на секса. „Напитките изсушават устата, вагината ви и раздразват нервната система“, категорична е сексоложката от Северна Каролина Кели Джонсън.

2. Често симулирате оргазъм
Симулирането определено може да ви отдалечи от удоволствието, защото така подавате грешни сигнали на партньора си и вместо да се постарае да ви задоволи, той действа в посока на фалшивото ви пъшкане и викане.

3. Минавате веднага на същинската част
Оргазмът при жените не е механичен, както е при мъжете. За да се възбудите е необходима съответната стимулация, която често е част от предиграта. Пропуснете ли я, шансовете ви за оргазъм също може да се изпарят.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Общо взето мъжете са ***, арогантни и скучни. Нямат пари. Ужасни са.

8

Анонимен

преди 7 години

Кекс ли? И кое му е сложното на секс? Виж, кекс като вид сладкиш не си падам особенно.

7

Мъж

преди 7 години

И най-вече ако въобще не се сещате какво беше това кекс и има ли той почва у нас - шансовете за организъм са точно толкова големи, колкото и шанса да спечелите голямата лотария в САЩ.

fallback