Снимка: istock
fallback

Някои сексуални тайни могат да си останат дълбоко скрити, дори между партньорите. Не всички хора имат смелостта да изкажат открито нуждата си от определен тип сексуални забавления. Някои хора осъзнават, че желанията им са малко по-мръсни от общоприетото и се боят да се разкрият, за да не стреснат партньора си.

Ако имате подозрения, че вашият партньор може би има някакъв фетиш, пада си по нестандартен секс или има леко извратени фантазии, има няколко начина да разберете дали подозренията ви са реални или си въобразявате.

Говорете си за най-добрия секс, който всеки от вас е имал

Опишете най-приятните преживявания, които сте имали. Разкажете си с всички подробности какво харесвате най-много и какво искате отново да ви се случи. Ако партньорът ви се отпусне и започне да разкрива тъмни тайни от своето сексуално минало с блясък в очите, значи подозренията ви са обосновани.

Гледайте филми с „пошляпване“

„50 нюанса сиво“ е един от най-подходящите примери, който е и все още актуален, предвид излизането на следващите части от поредицата на голям екран. Този филм ще ви помогне да прецените дали приятелят ви обича такъв тип ласки и дали би искал да ги приложи върху вас.
Стига да нямате нищо против, всичко е в реда на нещата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Питайте го дали гласува за БСП и дали е симпатизант на Хилари?Ако отговори "Да!", плюйте си на петите, този е извратеняк на квадрат!

11

Анонимен

преди 7 години

Как да разберете? Ами правете секс с него и ще ви стане ясно.

10

ТурчиHa

преди 7 години

А при нас е нормално секса с тате и бате.Ама вие още не сте дорасли.

fallback