Снимка: outnow.ch
fallback

Много двойки правят грешки във връзката си. Грешките могат да бъдат от всякакъв характер. Най-често те са свързани с интимен разрив в отношенията между двамата. Тези грешки водят до разруха в отношенията и понякога дори до крах на връзката.

Кои са най-честите интимни грешки, които партньорите правят?

Мислят си, че излизането на вечерна среща като в доброто старо време ще оправи нещата

В началото на връзката, когато всичко цъфти от емоции и приятни преживявания излизането на вечеря или на тематична среща вечер е било моментът, в който всички негативи се разсейват. Ето защо много двойки смятат, че като започнат пак да излизат на срещи ще оправят нещата помежду си.

Истината е, че трябва ежедневно да се стремите да се държите и да се чувствате като млади гаджета. Комбинацията от зрялост и младежка любов и лудост е една от най-страстните в една връзка и е ключ към успеха ѝ.

Пренебрегват секса, защото не са в настроение

Вярно е, че хората не са роботи и че понякога наистина не им се прави секс, но също така е вярно, че отхвърлянето на партньора поради липса на настроение не трябва да ви става навик. Болезнено е, обидно е, а и говори за охладнели чувства. Ето защо ако искате да запазите връзката си трябва да преосмислите отказването на секс по тази причина.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Що на 50 са таман секси палави и готини за любовта граници няма може да ни научат на доста нежност и палавост

10

Анонимен

преди 7 години

До 2Те хората любов правят. Не се занимават с родителите си, толкова колкото ти си въобразяваш. Явно не си бил, била обвързан... обвързана.

9

Бре!

преди 7 години

Къде са другите 15 коментара?!Сигурно Минко пак е разказвал надълго и нашироко какви креватни подвизи е извършил насън.

fallback