Снимка: outnow.ch
fallback

Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия човек, има дни, в които сме уморени. Тогава сме готови да отстъпим пред мързела и да пропуснем поредния оргазъм. За тези мързеливи дни има и подходящи секс пози.
Освен мисионерската, вижте кои други изискват минимални усилия, но не правят компромис с удоволствието, което ще получите от тях.

Поза "Обратни лъжички"

За да се възползвате от предимствата на тази мързелива секс поза, легнете на една страна на спалнята. Вместо партньорът ви да е зад гърба ви, както при обикновените лъжички, трябва да е пред вас, като неговите крака да сочат към главата ви и обратно.

Това е идеалното разположение на телата, в което освен добро проникване имате възможността да докосвате взаимно гениталиите си с любимия и така да направите изживяването още по-горещо. Взаимната стимулация ще ви възбуди още повече.

Поза "Буква Т"

За тази секс поза жената трябва да е легнала по гръб на спалнята с повдигнати и събрани бедра. Партньорът ѝ е заел перпендикулярна на нейното тяло поза, като двете тела събрани едно до друго описват буквата „Т“. Това е секс поза, която позволява дълбоко проникване, но партньорът ви има възможността с ръка да стимулира допълнително интимните ви части.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 7 години

А пък моя виси като черпак на закачалка. Каква поза може да се ползва в този случай?

7

Вицоман

преди 7 години

До Анонимен 9С ароматизатор!

6

Лейзи Охлюфф

преди 7 години

Ба си, много зор тоя сех бре, най-добре дай и макарона да се оправя с него, аз шъ спя!

fallback