Снимка: outnow.ch
fallback

Всеизвестен факт: Страстта намалява с времето, без значение колко влюбени сте били в началото! И все пак това не означава, че изпълненията ви в спалнята трябва да се превърнат в рутина и скука. Дори да не изпитвате желание да си разкъсате дрехите, както първите пъти, не се отчайвайте и не спирайте да работите, за да поддържате химията и желанието за интимност.

Как да познаете дали сте отегчили половинката си в леглото? Следете за следните 5 знака и бързо взимайте мерки, за да не си намери друг:

1. Тя постоянно си ляга в различно време от вас
Може би не ѝ се гледа поредния епизод на „Игра на тронове“, но ако тенденциозно се мушка в леглото преди или след вас и бързо заспива (или се прави, че спи), то определено избягва интимност.
Какво да направите: Раздвижете нещата с малко секстинг през деня. Съблазнете я с думи и романтични жестове.

2. Тя държи само на една поза
И по-лошото е, че това е вашата любима поза, в която свършвате бързо. Очевидно целта ѝ е да си „отметне задължението“ и да ви разкара по-бързо от себе си.
Какво да направите: Като за начало добавете някой елемент, който да ѝ достави повече удоволствие дори по време на тази една поза. Вкарайте някоя играчка в действие или стимулирайте клитора и сетивата ѝ допълнително с пръсти и устни.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Ха божа работа не можеш я спря има една приказка ко иска стои ко иска не нема спирачка

3

Анонимен

преди 7 години

Ами, начи е дошлло време да сменим Любимата, преди тя да ни е заменила с друг!!!!!-))))))

2

Анонимен

преди 7 години

Ми като е отегчена да пали нанекъде и така.Накрая ще се фане с някой екзотичен тъпкач дето за разнообразие всеки път ще я шамари и рита на различно място и ще се наиграе.А аз ще си работя на бюрцето по 8часа дневно,ще си карам скучният мерцедес и ще си живучкам дълго,безметежно и щастливо.Сърбежни пипируди много.

fallback