Снимка: outnow.ch
fallback

„Каубойка“, „ездачка“ или просто „отгоре“ – няма значение как ще наречете секс позата, в която жената е върху мъжа, но едно е сигурно – не всички жени са уверени в себе си, когато са там.

През главата им минават какви ли не мисли. Някои са потискащи, други не толкова, трети направо карат жената да преоткрие себе си.

Какво най-често минава през ума на жените, докато са отгоре?

„Трябва ли да си сложа сутиена обратно?“

Люшкащите се гърди са най-любимата гледка на мъжете, когато сте върху тях. Не ги лишавайте от това удоволствие. То е просто мехлем за мъжката душа. Дори да смятате гърдите си за не толкова привлекателни и стегнати, не се стеснявайте. Тези мисли са само във вашата глава, не в неговата.

„Дали не трябваше да правя повече коремни преси...“

Излишно е да мислите за това. Вече сте гола, пред очите му сте, а ако и лампите са светнати – няма нищо за криене. Ето защо съмненията просто няма да ви направят добра услуга. Напротив – гледайте да не се стегнете прекалено и да забравите за важните движения в ханша, с които да го подлудите още повече. Гледката ще свърши своята работа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 7 години

Толкова да разгорещени, че трябва да им се вземе огъня.

7

Анонимен

преди 7 години

За Брексита!!!

6

Анонимен

преди 7 години

До МустафаНе като вас магарето пръв приятел на мъжа във вашата родина. Може да не сте от един и същ род ама по миризма пък сте си равни нали? По добре да правим секс с жени а не закъсляци като вас да се чудим кой нов вид животно да опрашим да си начешим малките ....

fallback