Снимка: outnow.ch
fallback

Силните и интелигентни жени знаят какво искат от една връзка. Те имат очаквания, знаят, че ги заслужават и не биха се примирили с по-малко.
Някои типове поведение на мъжете са склонни да ги изведат от равновесие. Силните жени трудно прощават, когато един мъж се държи с тях не на ниво.
Ако сте мъж и си позволите да се държите по следните начини с една силна жена, ще съжалявате!

Неуважително и пренебрежително отношение

Една силна жена не би търпяла подобно отношение към себе си. Няма значение дали сте арогантен мъж, изпълнен с финансови възможности или силен характер, който знае какво иска от една жена.
Силните и интелигентни жени биха преглътнали само един-единствен път такова поведение. Тя ще ви накара изводите от това поведение да си останат за ваш урок, господа. Втори път няма да има.

Нечестност

Честността е важна ценност. Ако се отнасяте с една силна жена като с вещ и я подмятате като кукла с отношението си, тя няма да търпи дълго това. Жени от този тип знаят какво искат и ако не го открият у мъжа, с когото са, ще го потърсят на друго място. Силните жени много добре знаят цената си и знаят също така, че мъжете трябва да са благодарни, че ги имат.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 7 години

Той нарочно, така се е държал. За да приключи връзката им. За каква прошка става въпрос. Той, ако не е искал да приключи всичко е нямало, така да се държи.

27

Анонимен

преди 7 години

Някои прощават.

26

И какво излиза?

преди 7 години

Всяка, която не търпи пренебрежително и неуважително отношение от страна на мъжа и не е съгласна той да е нечестен в отношенията им, рискува да стане нежелана в очите на мъжете?Аз нямам такива впечатления. Много мъже уважават жените.Някой е бил добре почерпен, когато е седнал да пише горния текст.

fallback