Снимка: outnow.ch
fallback

Както мъжете, така и жените се делят на няколко типа. Дами, които предизвикват възхищение, но и често страх в господата, са психически силните жени. Винаги са разпознаваеми. Изражението, осанката, маниерите, социалният им статус, сякаш подсказват за онези моменти, в които са плували в дълбоките води и са правили и невъзможното, за да оцелеят и успеят.

Привлекателни, но същевременно и плашещи, когато става въпрос за връзка. Защо мъжете се страхуват от силните жени?

Знаят какво искат

Силните жени знаят какво искат, как да го постигнат и не забравят за всичко преживяно по пътя към постигането на мечтите им. Когато са запленени от един мъж, знаят как да привлекат вниманието му, не се страхуват да направят първата крачка.

Въпреки това, знаят кога да се отдръпнат, за да запазят тръпката от това, мъжете все пак да влезнат в своята роля на преследвачи. Упоритостта на силните жени, често е смущаваща за мъжете. Рядко се покоряват в любовта, темпераментни са, но могат да обичат с цялото си сърце.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

некой

преди 7 години

До Истината е . . .Истински силен мъж не би бил до слаба жена! А слабите мъже (натрупали кинти или власт, по точно и двете) се мислят 'силни' и си търсят 'патерици' - слаби женички да им поддържат егото!

24

циЛИвилизасион

преди 7 години

ot niakoi komentari vijdam, che bylgarite vse oshte sa ORIENTALZI======================Аз пък от други коментари виждам, че някои са загубили ОРИЕНТАЦИЯ. И сексуална, и родова и човешка.

23

Анонимен

преди 7 години

ot niakoi komentari vijdam, che bylgarite vse oshte sa ORIENTALZI.

fallback