Снимка: outnow.ch
fallback

Всеки е бил поне веднъж в живота си с някого, който го е карал да изпитва вина за всичко. Този тираничен тип хора са едни от най-влиятелните интимни партньори. Те винаги знаят как да извъртят нещата, така че да се почувствате зле, отчаяни, потиснати и най-вече виновни за това какво се случва.

Без значение за какво се карате, без значение кой реално има право в спора и кой – не, все вие сте виновните.
С времето започвате да вярвате, че наистина може би той има право. Вероятно заслужавате това отношение. Сигурно наистина не правите нещата както трябва. Започвате да се потискате и да се чувствате като грешница, неспособна на нищо.

Несигурността във вас нараства, а токсичната връзка, в която се намирате става все по-отровна. Искате да избягате, но нямате сили. Имате нужда от него. Той винаги знае кое е правилно, просто защото така сте свикнали да бъде.

Страх ви е да погледнете навътре в себе си и да откриете, че и вие можете да се справяте не по-зле. Просто не смеете да си го признаете.

Ако вашият партньор ви кара да се чувствате по този начин непрекъснато, значи той е потисник. В една връзка не трябва да изпитвате вина, освен когато нямате реален повод за това.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Pipi

преди 7 години

Какво целите с тези ваши *** публикаций разводи ли. Защо се опитвате да отблъсквате хората по тоя начин един друг...

6

Анонимен

преди 7 години

Това че е вменена вина още преди първите седем години, никой не е виновен за това. Всяка връзка ще бъде токсична. Самия човек е драма, вина, проблем.

5

Анонимен

преди 7 години

Да се разделят.

fallback