Снимка: outnow.ch

Започвате нова връзка, всичко е прекрасно, той е прекрасен, но в един момент нещата се задълбочават. Лека-полека осъзнавате, че май имате нещо повече от връзка с мъж – имате връзка и с неговата майка!

Много е лошо, когато осъзнаеш, че имаш връзка с мамино синче. Това според много жени е най-неприятният вариант. Всемогъщата майка започва да завзема живота ви като двойка. Намесва се във всичко, контролира, наставлява, знае най-малките подробности.

Донякъде е нормално да съществува ревност между майка и снаха, но ако положението бъде изпуснато от контрол, с връзката ви е свършено.

От друга страна уважението и близостта на мъжа с майката е важно, защото те изграждат представата му за здравословна връзка с бъдещата му партньорка.

Не бързайте да действате така, сякаш режете тотално връзката с майка му. Това може да има обратния ефект. Майчината фигура винаги ще бъде важна за един мъж. Затова трябва да действате стратегически.

Напишете всичките си мисли на лист хартия

Така е много по-лесно да вербализирате след това всичко, което имате да му казвате. Ще ви е по-лесно и да си изясните много неща за вас самите. Опитайте се да очертаете всички гледни точки, не само вашата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase