Снимка: outnow.ch

Чудите ли се що за хора са били бившите приятелки на половинката ви? Няма жена, която да не се чуди. Ужасно любопитно е защо са го зарязали или защо той ги е оставил. Какво не харесва у жените и какво те не харесват у него.

Много въпроси, малко отговори. Не всеки мъж обича да говори за бившите си половинки. Някои са стеснителни, други умишлено крият. Каквато и да е причината вие искате да разберете, но по възможност без да изглеждате като някой психопат!

Как да подходите?

Бъдете готови и вие да споделите

Много по-вероятно е той сам да започне да ви споделя, ако и вие пуснете малко информация за себе си. Започнете да разказвате по малко за своите бивши като внимавате информацията да не е прекалено натрапчива, обемна и подробна. Ако го направите по този начин, той няма да го възприеме като сравнение и носталгия от ваша страна по бившите. 

Използвайте определени примери от старите си връзки, които да пускате в ход при подходящи обстоятелства. Надявайте се той да клъвне въдицата и да започне сам да споделя. Покажете му, че това не ви притеснява, защото точно това смятат повечето мъже.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase