Снимка: outnow.ch

В най-горещите дни на лятото осъзнаваме, че всъщност сексът е едно потно, миризливо и лепкаво занимание, което ни изтощава повече, отколкото ни зарежда.

Плътно прилепналите тела, търкането, въргалянето в чаршафите, горещината, която те затруднява дори да дишаш – всичко това разваля цялата магия.

Ето защо е добре да се запознаете с най-подходящите секс пози в горещото лято. Те ще ви помогнат хем да не се лишавате от страхотен секс през лятото, хем да го правите без неприятното изпотяване и лепкави усещания.

Поза "бретцел"

За онези, които не знаят, претцел е немска закуска, подобна на геврек. Различното е в това, че тестото има характерна усукана форма в средата, за разлика от нашия геврек.

Разказваме това именно заради формата на бретцела. С телата си, по-точно с краката си, трябва да образувате характерната форма на претцела. За целта жената ляга по гръб, но леко обърната настрани. Мъжът се наглася като за мисионерска поза, но в по-изправена позиция върху коленете си. Единият крак на жената се увива около кръста на мъжа, за да има той възможност за проникване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase