Снимка: outnow.ch
fallback

Увереността в леглото не е присъща за всеки. Същото важи и за самочувствието във връзката въобще.
Но някои хора наистина имат емоционален проблем със самочувствието си, което истински им пречи в интимния живот. Колкото повече потъваме в липсата на самочувствие, толкова по-малко привлекателни ставаме за партньора си.

Как да се справим с това?

Бъдете дръзки

Дързостта не е задължително да се проявява, когато сте напълно голи. Ако се притеснявате от голотата си и не можете да проявите дързост в този момент, проявете я преди това. Като замаете главата на партньора си още докато сте облечени, той ще ви възприеме по коренно различен начин.

Знайте какво искате и харесвате

За да повишите самочувствието си в леглото, е важно да знаете какво искате и какво харесвате. Наложете си да не се притеснявате да го изисквате. Насочвайте партньора си, но едновременно с това давайте и вие. Сексът е интимна симбиоза, която непрекъснато трябва да вълнува и да бъде подхранвана.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Жерар филип

преди 7 години

А колкото до самоувереността, мога само да кажа ,че и апетита идва с яденето.А за нагона се знае ,че е като гладът . Колкото по дълго време не си хапвал ,толкова повече си гладен.

5

Жерар филип

преди 7 години

По един канал на телевето гледах ,как един пичага се правеше на секс учител ,. Но по едно време мадамата като се развихри , той се смути и се оклюма. Та накрая излезе ,че "ученичката" му бе по научена от него,.

4

Пак до №1

преди 7 години

Та, приятелю, много внимавай, ако попаднеш на някоя, която изглежда много хрисима и неопитна! :)

fallback