Снимка: Outnow.ch
fallback

Джеймс Бонд, Тузарят от "Сексът и градът"... Все образи, които карат жените да мечтаят един ден да открият своя джентълмен, който да преобърне представите им за любов, щастие, представите им за успешна връзка. Дали Той вече не е в живота ви? Има ли признаци, които подсказват, че до себе си имате джентълмен?

Следващите редове ще ви разкрият малко повече за неговите отличителни черти.
 
Създава приятна атмосфера
 
Истинският джентълмен кара хората да се чувстват добре край него, дори и в по-неудобни ситуации. Среща с родителите му за първи път? Или нещо напълно ново за вас, което преди не сте могли да правите. Не се притеснявайте, той ще ви накара да се отпуснете, да се почувствате максимално добре и дори да се забавлявате.
 
Не се съмнявайте, че всичко ще мине гладко. Джентълменът има силна харизма. Той знае как да привлече вниманието към себе си, освен това за него е важно хората да се смеят и забавляват.
 
Той е лоялен
 
Истинският джентълмен е коректен към партньорката си, с която е във връзка. Верен е на себе си, не се опитва да се представи за човек, какъвто не е. Няма какво да крие, защото е истински. Не харесва лъжата и рядко прибягва до нея. Единственото нещо, което би скрил от вас е предстояща изненада.
 
Уважава вашите нужди
 
Всеки път, когато искате да покажете вашата независимост, джентълменът ще бъде там, за да ви подкрепи и да помогне да дадете най-доброто от себе си. Рицарството не е мъртво за него. Той ще се грижи за вас, а действията му ще говорят най-добре за това.
 
Още по темата четете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Директен Превод

преди 7 години

Щурчо, може на google преводач да го напишеш ето така: shakes peare (това му е името, само че слято, аз на миналия коментар малко го сбърках.) Може би ще ти го преведе.

13

Директен Превод

преди 7 години

Ако го напиша ще ми го замажат с три ето такива звездички като тази - *, така че по-добре да не го пиша. Не, че казвам че Шркспир е г.лупав или не може да пише, просто фамилията му е смешна. Английска.

12

Sum

преди 7 години

Ба бро да нее ловнал гаргите при тия технологии е па се не знае некои да не изпасъл друг друго

fallback