Снимка: Instagram
fallback

Днес най-горещата лъвица в света на шоубизнеса – Дженифър Лопес навършва 47 години. Тя е една типична представителка на въпросната огнена зодия – обожава да е център на внимание, пълна е с енергия и... определено знае как да излъчва сексапил.

Ако излизате с дама от този зодиакален знак, добре е да имате предвид, че тя обича, не, обожава ласкателствата, а и още:

1. Обича да бъде водеща: Жените от зодия Лъв са силни, агресивни и доминантни. Те са родени лидери. Ако имате връзка с такава жена, опитайте се да не ѝ се противопоставяте твърде често. Момичето Лъв не обича да бъде спирано и това би му подействало обезкуражаващо по отношение на вашата връзка.

2. Тя обича демонстрацията на любов: Жената Лъв обича да получава много внимание, особено на романтичния фронт. Подобно на повечето котки, Лъвовете обичат да бъдат глезени и галени, така че ако излизате с такава жена, засипвайте я с прегръдки, целувки и всички видове ласки.

3. Тя си пада по лукса: Тези момичета определено не са златотърсачки, но все пак обичат по-фините неща в живота. Те си падат по луксозните курорти, по гурме кухнята, по скъпото шампанско, по изящните бижута и т. н.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Лъв са отвратителни!

10

Анонимен

преди 7 години

И рибите са бая алчни и нагли.

9

Анонимен

преди 7 години

Противно на всички мнения за "огнеността" на жените лъвици, мога да кажа със сигурност че в интимен план са много зле. Едни жени риби и близнаци ги слагат в малкия си джоб по майсторлък.

fallback