Снимка: outnow.ch
fallback

В секса има пози, ласки, целувки, които са ни любими и такива, които рядко бихме искали да преживеем. Една от любимите секс пози на мъжете е поза „Ездачка“. Но не всяка жена се чувства комфортно отгоре. Как бихте могли да изпитате удоволствие от това да сте на върха, от това да доминирате?

Вижте в следващите редове.

Вържете косите си

Във филмите с любовни сцени, героините, които страстно са възседнали партньора си, отмятат със секси движение косите на едната и другата страна. Галят ги с ръцете си... Но в реалния любовен живот, тези моменти съвсем не са толкова романтични.

Пуснатите коси могат да бъдат разсейващи, освен ако любимият ви не желае да ги вижда пуснати върху гърдите ви. Но представете си онези моменти, в които косата ви залепва за леко изпотената кожа или всеки път, когато се наведете да целунете половинката си тя закрива лицето му.

Затова най-добре приберете косата си на плитка или опашка и кой знае, ако смените секс позите, това може да възбуди още повече половинката ви и да почувствате леко подръпване на косата в стил „50 нюанса сиво“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Ако им е готин секса не е нужно да се пише и чете това.

2

Анонимен

преди 7 години

Бат Минко да каже

1

Неа

преди 7 години

Ако забелязват как ти е косата , отпиши... Няма да стане работата ..

fallback