Снимка: outnow.ch
fallback

Ако искате да имате здрав, дълготраен и стабилен брак, не трябва да спирате да правите усилия за това. С годините рутината, битовизмите и нарастващият егоизъм водят единствено до отчуждаване, скандали и съсипване на семейния ви живот.

Понякога подобно поведение е неосъзнато, друг път осъзнато, но резултатът е, че то се превръща в токсичен навик с лош край за брака ви.

Това познато ли ви е?

1. Избирате негативното и стреса пред забавленията и удоволствията

Фокусирани сте само върху противните еднообразни неща в ежедневието си и това да се карате с половинката за неговите навици и действия. На практика семейният ви живот е пълен единствено със скандали и мърморене и двамата дори не можете да издържате дълго в една стая.
Не забравяйте, че може да имате и хубави моменти заедно, припомнете си с какво той ви е спечелил и се опитайте да се концентрирате върху положителните неща и да вкарате повече от тях във всекидневието си.

2. Играете мръсни номерца, вместо да кажете какво искате

Заедно сте от толкова години, че вече може да прескочите игричките и да бъдете напълно откровени. Никой мъж не обича да му се цупят, да му казват троснато „Всичко е наред“, „Ти сам си прецени“, „Добре съм“, а след това да му обръщате гръб в леглото и да му мълчите с дни.

Ако има някакво напрежение, по-добре да го обсъдите и разрешите, вместо да очаквате от него да отгатне какво ви тормози и да се коригира. И след 20 години той няма да се научи да чете мислите ви.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 7 години

Идва лош край за брака ви?Търсете си камион.

1

gost

преди 7 години

Ко кръшкаш по чуждо си носи отговорноста ама ако си редовен какъв е проблема *** я си представи че има хубаво гаже с дете или без какво прави

fallback