Снимка: outnow.ch
fallback

Мъжете невинаги са сигурни в истинността на женския оргазъм. Притеснението, че може да не са се справили особено добре, ги кара да се съмняват в това как точно би трябвало да изглежда един неподправен и истински оргазъм. Не е тайна и че все пак жените често симулират!

Но ако знаете точните белези на един истински оргазъм, никога няма да сбъркате в това дали партньорката ви мами в сексуалното изживяване! Ето кои са те:

Краката ѝ ще се изпънат като струни

Това е един от най-явните белези на оргазма. Докато симулират, някои жени често забравят да "изпълнят" това характерно за оргазма физическо проявление. Ако усетите, че партньорката ви стене прекален, но тялото ѝ не се огъва и изпъва в напрежение, тя определено не изпитва оргазъм.

Клиторът става безчувствен след това

Клиторът наподобява пениса по своето устройство. След еякулацията при мъжете пенисът става безчувствен и е нужно време, за да е готов за втори дубъл. Същото е и с клитора. След оргазъм той става "безразличен" към допълнителна стимулация и колкото и да се стараете, ще трябва да изчакате известно време, докато е готов за нови подвизи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Мъж

преди 7 години

До АнонименЧе не е ли така? Както казах въобще не ме интересува дали жената симулира или не.

10

Маструбатор

преди 7 години

Михаелче,само оргазми са ти в главата.Голяма первезница ще излезеш!!!

9

Анонимен

преди 7 години

До МъжО,свещена простота.....простотия

fallback