Снимка: outnow.ch
fallback

Запазен специалитет на жените е да се притесняват преди първа среща. Да, но и мъжете се притесняват не по-малко. Просто притесненията им са от малко по-различно естество.

Ето 5-те най-големи мъжки притеснения за жените и първите срещи:

Притесняват се дали ще ви задоволят сексуално

Когато мъжете отиват на първа среща нещото, което веднага минава през ума им е дали ще правите секс, дали той ще се представи и най-вече – дали на вас ще ви хареса. Част от мъжкото достойнство е представянето в леглото. Ако там тестът не мине, вероятно няма да ви види повече, а и самочувствието му ще бъде сериозно накърнено.

Притесняват се да не бъдат отхвърлени

Това притеснение е характерно за жените, но не означава, че и мъжете не страдат от него. Никой не обича да бъде отхвърлен, още повече на първа среща. Това е меко казано обезсърчаващо.

Мъжете се затрудняват особено, когато сте студена и неотзивчива. Сковават се, не знаят какво да кажат и как да разчупят леда. Затова ако наистина го харесвате – помогнете му! Бъдете ведра и приветлива.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Притеснен

преди 7 години

Притеснявам се да не попадна на такава като приятелката на брат ми.Дойде да живее у нас и се ,,разболя".Това я боли,онова я боли,лекари,болници изследвания - НИЩО.Напусна работа понеже нали е ,,болна".Спи до 12 и след обяд се вози,насам,натам с колата,която брат ми й купи.Не готви в новата кухня,която брат ми й направи, не чисти също защото нали е ,,болна".Единственото, което може да прави е да рови в OLX и да си купува дрехи и обувки.Добре,че брата взима 2600лв заплата,че с тая болна жена......

8

Факт

преди 7 години

Притесненията са при по-младите. Колкото повече човек остарява, толкова по-малко притеснения и повече удоволствия. Повечето мъже след примерно 40 годишна възраст нямат никакви притеснения.

7

Анонимен

преди 7 години

Притеснявам се да не попадна на подплънки. Гледаш бюст за милиони, а като свали блузката отдолу само две пъпчици за зърна. Такива са ми притесненията.

fallback