Снимка: freeimages
fallback

Дамите винаги сме нетърпеливи, когато искаме да се отървем от излишните килограми. Пробваме какви ли не агресивни диетични режими на хранене, които не само ни обричат на глад, но и не постигаме желаните резултати.

Днес споделяме една диета, която е разработена от американски диетолози. Тя се спазва три дни, като за това време може да отслабнете с 3-4 кг. По желание може да удължите диетичния план на 10 дни, след това да направите пауза от 4 дни и отново да започнете диетата.

Важно е между храненията да не приемате друга храна, да пиете много вода и да не добавяте подправки. Чаят  или кафето може да овкусите малко мед. Запишете си менюто.

Ден първи

Закуска:

1/2 грейпфрут
1 филийка препечен тост
2 супени лъжици фъстъчено масло, които може да намажете върху филийката
чисто кафе или зелен чай

Обяд:

100 г печено или варено месо
1 чаша варен зелен фасул
1 чаша варено цвекло
1 малка ябълка
1 порция ванилов сладолед

Вечеря:

2-3 консерви риба тон в собствен сос или печена риба
1 препечена филийка
чаша билков чай

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си обясня, защо след като имат такива адвансед диетолози, в САЩ има милиони тонове ходеща сланина? И не сланина като на иберийско прасе, а развяваща се като попски ръкав пуздра.Бях, видях, казвам!

8

Анонимен

преди 7 години

грух

7

жфдгж

преди 7 години

До Анонимен 6Те явно имат предвид много обемни хора, които задържат и много вода. И за които "2-3 консерви риба тон в собствен сос" е нещо нечувано диетично. Ако някой такъв спазва тяхната "диета", може и да олекне временно. Няма как да става дума за нормален човек :)))

fallback