Снимка: Reuters
fallback

На някои жени просто не им върви в любовта. Все попадат на грешния човек, никога не успяват да създадат истинска връзка или все нещо се обърква.

Някои пък непрекъснато попадат на женени мъже. Ако и на вас ви се е случвало, вероятно ще се запитате: „Какво не ми е наред? Защо все попадам на женени мъже? Нима не мога да ги различа?“

Както някои жени не могат да различат кога мъжът, който ги сваля е женен, така и женените мъже обикновено са привлечени от определен тип жени. Ето от какви зависимости се влияе целият този затворен и омагьосан кръг.

Какви типове жени привличат женените мъже?

Забавни и отворени към общуване

Много по-лесно е да забележиш весела, бъбрива и контактна жена, отколкото такава, която стои встрани от нещата и си дава вид на недостъпна и сериозна.

Женените мъже не търсят връзка, те търсят всичко онова, което не откриват в брака си – приключения, секс без обвързване, разтуха от проблемите, бягство от скандалите. Най-вече искат да се почувстват отново желани, привлечени от жена и най-същественото – отново млади!
С общителни жени, които дават вид на непретенциозни е много по-лесно да се започне разговор, който да е предпоставка за осъществяване на тези мъжки желания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 7 години

Това е супер лесно...естествено,че разкърцотините...

4

Анонимен

преди 7 години

Още една изсмукана от пръстите статия.Тая писачка и още една-две като нея се изживяват като българските аналози на Кери Брадшоу.

3

Анонимен

преди 7 години

Най-вече чуждите.По какво ще познаете, че женен мъж ви сваля?Гледа ви облещено, точи лиги и се облизва, ръцете му треперят и панталона му отпред е издут, сумти, ръмжи и скърца със зъби.

fallback