Снимка: outnow.ch
fallback

Хората идват в живота ни, някои остават, други само преминават транзит, а някои изчезват безвъзвратно, въпреки че ние не бихме искали да се разделим с тях.

Ето и кои са хората, които ще изгубите в живота си, дори и да не сте готови за това:

1. Приятелят, който ще ви разочарова
Ние всички имаме поне един такъв приятел. Човек, с когото сме били рамо до рамо години наред, но изведнъж той е забил нож в гърба ни и ни е наранил дълбоко. Този приятел може да бъде много добър човек по природа, но някак да ни е навредил по някаква причина – ясна или неясна. След това нещата никога не могат да бъдат същите, дори и да има извинение от негова страна.

2. Приятелят, който вие ще разочаровате
Вие самите можете да се окажете в ролята на този приятел, който по някаква причина е подвел близък човек или просто е спрял контакта си с него, без да оцени по стойност отношенията. Някои млади хора не си дават сметка, че старите приятелства трябва да се поддържат. Един ден всички ние разбираме, че има много аспекти на едно приятелство, много по-важни от споделянето на работа, квартал, училище и т. н., а именно духовното свързване на едно по-дълбоко ниво.

3. Човекът – изкушение
Всеки човек има поне една изгубена, неизживяна любов в живота си. Може би сте били обвързани или сте се срещнали в неподходящ момент с обекта на тази любов или сте се разминали като кораби в морето. Важното е, че вие сте си мечтали за този друг живот с другия човек, който обаче никога няма да имате – той ще си остане един красив блян. А човекът ще се изплъзне от живота ви завинаги, оставяйки само спомена.

Още по темата можете да прочететe в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

Вие ще изгубите Майка си Вие ще изгубите баща си Това ще са най тежките загуби в живота Ви.След тях вие ще изгубите братя,сестри,близки дядовци баби и приятели. Ако ви е дал Бог 'късмет'' с дълъг живот вие ще изгубите всички връстници и приятелите си.Най тежката загуба след родителите за вас ще е да изгубите децата си. В последният миг ще си помните само какво добро сте свършили в този свят/Нито един лев няма да занесете с последната си риза която някога обличате /

fallback