Снимка: outnow.ch
fallback

Не всеки човек се чувства уверен, когато отива на романтична среща. Истината е, че повечето хора умират от страх и притеснение да не се изложат и именно заради това вътрешно напрежение съсипват самата среща.

Това е особено характерно за мъжете, които са по-тревожните в ситуация на ново запознанство с интересна жена или по време на първа среща.

Ето и няколко съвета как да се справите с тази ситуация и най-вече как да преодолеете парализиращото ви притеснение, което може да идва от следните неща:

Страхът, че тя може да не е перфектната жена за вас
Е, и вие може да не сте г-н Перфектен, но това не трябва да ви отказва да търсите идеалната си половинка. Колкото по-усилено я търсите, толкова по-големи са шансовете ви да се запознаете с момиче, което наистина ви допада и вие на нея. Така че не тръгвайте на среща с вътрешни предубеждения!

Страхът тя да не разбие сърцето ви
Ние всички се страхуваме от това любимият човек да не ни нарани, но не трябва да се оставяме на този страх. Ясно е, че все някога някой ще разбие сърцето ни, но дори и това чувство си заслужава да бъде изживяно - има какво да научите от несподелената любов.

Страхът, че животът ви се върти около Закона на Мърфи
Дори да сте си карък по природа, не трябва да се страхувате толкова от това, че нещата ще се объркат. Така, чрез отрицателния си начин на мислене, вие наистина дърпате Дявола за опашката. Именно по този начин вие можете да съсипете потенциалната си бъдеща любов.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 7 години

strah me e 4e nqmam pari a tq iska kup neshta samo ne men The True

4

от 4

преди 7 години

Макар че логически ако не е перфектната жена то няма причина за страх.Така че този страх няма дори логика.

3

Анонимен

преди 7 години

Страхът, че тя може да не е перфектната жена за вас За такъв страх за пръв път чувам, май съм изостанал мъж.Вече има и мъже които работят с перфекционизъм обикновено това е характерно за жените и не е нещо наблюдавано при мъжете .Ама явно светът се променя.

fallback