Снимка: outnow.ch
fallback

Всеки има нужда от приятели. Но в даден момент някои видове приятели се оказват по-вредни и емоционално натоварващи, отколкото би трябвало в едно приятелство. Не става дума да се отказвате от някого просто заради едно или две пререкания.

Става дума за личности, които непрекъснато натрупват у вас стрес и нагнетяват напрежение в общуването ви. Ето от такива приятели нямате нужда. Кои са те и защо трябва да прекратите отношенията си с тях?

Вечно негативната персона

Невинаги човек е в добро настроение. Невинаги му се случват хубави неща и понякога е трудно да се правим на весели и позитивни, когато душата скърби. Всеки има такива моменти.

Но когато имате в обкръжението си човек, който е перманентно негативно настроен към всичко и всички, включително към себе си, той ви носи само лоша енергия. Такива личности дърпат назад, вместо да подтикват, насърчават и вдъхновяват. Вечно негативните хора насищат атмосферата с тягостно усещане, което се натрупва и вреди не само емоционално, но и здравословно.

Не ви трябват крайно негативни хора в приятелския кръг, затова се отървете от тях незабавно!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Вечно негативната персона, интересен израз,останалите няма да ги чета.Ако класифицираш свой приятел по този начин , определено трябва да се отдалечиш от него.По лесно е ,отколкото да си зададеш въпроса що за приятел си ти щом допускаш това, а явно си го допуснал.Все пак да не забравяме че винаги трябва да сме прави, така че няма начин ние да сме лоши приятели.

3

Анонимен

преди 7 години

Внимавайте от "приятел", който може да ви съсипе семейството.

2

BURZUM

преди 7 години

Точно така обградете се с позитивни фейсбук идийоти -всичко ще ви е на 6.....

fallback