Снимка: outnow.ch
fallback

Когато става въпрос за излизане на романтична среща, има куп различни правила, които жените следват малко по навик.

Този етикет по отношение на запознанствата и флирта е морално остарял и ненужен в съвременния свят.
Ето и 10 правила, които вече не трябва да следвате:

1. Жените не трябва да канят мъжете на първа среща

Обществото все още счита, че мъжът трябва да преследва жената, но в днешно време много жени се оказват по-настъпателни и агресивни по отношение на любовта. В 21-ви век еманципираните дами са склонни да се възползват от всяка добра възможност за запознанство. Жената в забързания модерен свят няма време за губене, когато става време за любов. Ако даден мъж я вълнува, тя намира начин да му го покаже, дори с риск да бъде отхвърлена.

2. Жената трябва да изчака мъжът да се свърже с нея след среща

Това също е едно морално остаряло правило. Няма значение кой на кого ще се обади пръв – по-важното е комуникацията между двама души да се развива и задълбочава. Пък и има мъже, които ще оценят усилията на жената в това отношение.

3. Онлайн срещите са крайна мярка

Хората все още считат, че връзките, които започват в сайтове за запознанства, няма да са трайни и щастливи, което изобщо не е така. Живеем в технологичен свят и все по-лесно ни става да се срещаме с нови хора, които имат нашите интереси, вкусове и хобита, именно в интернет. По-добре да прекарате 5 минути в чат с мъж, който харесвате наистина, отколкото да седите 30 минути в бар с мъж и едва тогава да осъзнаете, че двамата с него нямате много общо.

4. Жените трябва да го играят недостъпни

В миналото се считаше, че жената трябва да бъде неуловима, да играе игрички и да се прави на недостъпна, за да събуди интереса на мъжа, но това понякога е доста грешен подход. С такова поведение има шанс да охладите интереса на мъжа още в началото и той в крайна сметка просто да реши, че не си струва да ви гони.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 години

Клишетата идват, в следствие на провали, някоя се провалила и придава провала си на даден фактор които решава, че за напред това и става правило.Но когато има успех не се замисля какво води до успех, защото няма проблем.Толкова за клишетата.Въпроса е че хората са големи индивидуалисти, а в любовта тази индивидуалност е прекалено важна.В работа примерно няма толкова голямо значение , независимо какъв си важно е да можеш да свършиш работа.И да се опитват да клишират индивидуалност, интересно.

7

Брегор

преди 8 години

"Не трябва да излизате с няколко мъже в един и същи период от време" - ако излиза с няколко мъже едновременно значи е ***. Не искам да имам нищо общо с такава."Трябва да изчакате поне до третата среща, за да правите секс" - добре е да се изчака повечко за да се види съвпадат ли нравствените ценности и начина на мислене и действия на двамата. Трябва да разбереш що за човек е насреща ти.

6

Брегор

преди 8 години

"В миналото се считаше, че жената трябва да бъде неуловима, да играе игрички и да се прави на недостъпна" - ако усетя подобни игрички веднага прекратявам контактите. Това означава, че човека срещу мен не е открит и искрен а е пресметлив, коварен и лъжлив. Ако отношенията започват с игрички и преструвки, те обикновено свършват зле. Ако аз съм открит и честен очаквам същото отношение и от другата страна.

fallback