Снимка: Reuters
fallback

Разнообразяването в секса е съществено. Така се поддържа интересът, възбудата, страстта към интимността и новите преживявания. Отношенията с партньора ви никога няма да страдат, ако разнообразявате сексуалните си преживявания.

Секс играчките са един от най-страхотните начини за разнообразие в леглото. Някои хора обаче се срамуват да ги използват, защото ги смятат за табу, за нещо извратено или свързано с порното.

Истината е, че не трябва да се срамувате да използвате секс играчки, каквото и да казват другите. Ето и причините за това:

Всъщност не вие, а другите се срамуват от тях

Всеобщото мнение по отношение на секс играчките е свързано със срама. Затова и нагласата на хората, които ги използват е по-скоро свързана със стремеж да прикрият нестандартните си желания. Ако употребата на секс играчки ви харесва не се страхувайте да ги прилагате в интимния си живот, независимо какво казват другите.

Не сте само вие

Много хора използват секс играчки без да го афишират. Ако мисълта, че не сте само вие ви стопля по някакъв начин, нека това ви помогне да се отпуснете и да признаете пред себе си какво ви доставя истинско удоволствие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

Ами продължавай да ги ползваш, нали не е срамно. Разкажи за богатата гама усещания от тях, все пак си добра журналистка, поне сведуща по темата.

8

Анонимен

преди 8 години

Като стигнеш до секс играчките, за да се възбуждаш, значи вече те е посетила "малката смърт". Отнася се за тези, който претендират, че са мъже....

7

Анонимен

преди 8 години

Що я кълнете авторката или пък го обръщате на политика не мога да разбера. Като изключим баба Вуна от село жена без вибратор в шкафчето няма.-)

fallback