Снимка: outnow.ch

Изигравал ли ви е мъж? Подлъгвали ли сте се по поведението му, а след това да сте разбирали, че той не е за вас и само ви е размътвал главата?

Тези неща са се случвали на много жени. В любовта често стават грешки. Всъщност, още по-често бъркаме любовта с мимолетното привличане, което ни поставя розови очила и ни пречи да видим реалността.

Всеки път си повтаряте, че ще е за последно. Следващият мъж няма да ви излъже, няма да нарани чувствата ви, ще ви накара да се чувствате като принцеса. От любовта невинаги боли. Невинаги е задължително мъжът да ви нарани. Понякога просто правим грешни избори.

Какво трябва да правите, когато подбирате следващия си партньор, за да не се подлъжете отново?

Избягвайте мъжете с очевидно ниско самочувствие

Ако той не оценява себе си, как очаквате да оценява вас? Важна е не само добрата оценка, а трезвата оценка. Тя е здравословна, а не изкуственото обожание. То е често срещано при мъжете с ниска самооценка и самочувствие.
Намерете някой с високо самочувствие, но с покритие. Така той ще ви дърпа напред и ще ви е подкрепа.

Внимавайте неговите ценности по отношение на семейството и връзките да се доближават до вашите
Колкото по-близки са разбиранията на двама души, толкова по-лесно градят връзка. Ценностите по най-важните аспекти от живота задължително трябва да се припокриват или поне допълват. Ако са разнопосочни, връзката в повечето случаи е обречена.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase