Снимка: outnow.ch

Писнало ви е да сте сингъл? Изглеждате добре, привлекателна сте, имате приятели и умеете да се забавлявате, излизате по срещи още от гимназията, но мъжът с главно М все още не се е появил в живота ви!

Вероятно има нещо в ежедневието ви, което ви пречи да го срещнете. Напоследък сте в застой, обръщате се към онлайн запознанствата, но и там удряте греда.

Какво можете да направите? Вижте няколко предизвикателства, които можете да предприемете още днес и които ще ви помогнат да разбиете стереотипа, в който сте влезли!

Оставете ваша приятелка да управлява профила ви в сайтовете за запознанства поне за седмица

Може би правите нещата твърде рутинно и с времето и ежедневните задачи сте изгубили част от спонтанността си. Дайте профила си на някоя ваша щура приятелка за една седмица. Това може да обърне нещата на 180 градуса. Кой знае – резултатът може да е налице още в края на седмицата!

Ходете на едно културно събитие поне веднъж седмично

Така ще увеличите шансовете да срещнете някого. Излизайте с приятели. Събирайте се по различни поводи. Можете да посещавате културни събития и сама, стига това да не ви притеснява. Но не занемарявайте този навик, защото той ще ви помогне да срещате повече хора.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase