Снимка: outnow.ch

Родителите са тези, от които цял живот се учим. Понякога съветите, които ни дават, са в скрити послания, а друг път ги посрещаме очи в очи. Следващите редове ще ви представят съветите на един баща към неговата дъщеря.

Ракел Изабел де Алдеретте е блогър и в своя блог е споделила някои от ценните уроци, предадени от нейния обичан баща. Вижте ги. Те ще ви припомнят какво трябва да търсите в мъжа до себе си.

Запомни, съпругът е човек, който може да те разсмее.

Прекрасно е да срещнеш мъж, с когото да се забавляваш и да се чувстваш добре. Но, моля те, свържи живота си с някой, който те кара да се смееш до сълзи. Запознай се с човек, който ще забележи, когато се чувстваш зле. Но се омъжи за него само тогава, когато той успее да те накара да се усмихнеш, дори когато плачеш.

Светът не е идеално място. В живота ще преживеете много болка. Погрижи се човекът, който ще бъде до теб, да ти помогне да преминеш през него с усмивка. Животът е скучен. Намери някой, който ще го превърне от баналност в нещо интересно.

Белезите по ръцете красят мъжа.

Белези по ръцете означават едно от следните две неща – или той знае как да се застъпи за себе си и да защити любимата си, или има златни ръце, които могат да ремонтират и строят. Жените харесват меката и кадифена кожа, но трябва да знаят, че грубата и мазолеста длан винаги е по-добра от меката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase