Снимка: outnow.ch
fallback

Родителите са тези, от които цял живот се учим. Понякога съветите, които ни дават, са в скрити послания, а друг път ги посрещаме очи в очи. Следващите редове ще ви представят съветите на един баща към неговата дъщеря.

Ракел Изабел де Алдеретте е блогър и в своя блог е споделила някои от ценните уроци, предадени от нейния обичан баща. Вижте ги. Те ще ви припомнят какво трябва да търсите в мъжа до себе си.

Запомни, съпругът е човек, който може да те разсмее.

Прекрасно е да срещнеш мъж, с когото да се забавляваш и да се чувстваш добре. Но, моля те, свържи живота си с някой, който те кара да се смееш до сълзи. Запознай се с човек, който ще забележи, когато се чувстваш зле. Но се омъжи за него само тогава, когато той успее да те накара да се усмихнеш, дори когато плачеш.

Светът не е идеално място. В живота ще преживеете много болка. Погрижи се човекът, който ще бъде до теб, да ти помогне да преминеш през него с усмивка. Животът е скучен. Намери някой, който ще го превърне от баналност в нещо интересно.

Белезите по ръцете красят мъжа.

Белези по ръцете означават едно от следните две неща – или той знае как да се застъпи за себе си и да защити любимата си, или има златни ръце, които могат да ремонтират и строят. Жените харесват меката и кадифена кожа, но трябва да знаят, че грубата и мазолеста длан винаги е по-добра от меката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

от 13

преди 8 години

Съгласен съм със тебе че религията е това което се превръща в стандарт на морала, и това е една функция на религиите .Но има базова основа не детайлна функция, да определя морала.А детайлите се определят от житейския опит върху тази базова основа.

12

до 12 брегов

преди 8 години

Аз спазвам божите заповеди, не защото съм вярваш а защото баба ми ме учила на такъв морал.Да вземем примерно съседа или някой приятел, той също спазва тези заповеди ,но въпреки всичко ние имаме много различна , ценностна система и съответно различна престава за морал.А какво да кажа за тези които които имат коренно различна култура от нашата и те имат невероятен морал, но той наистина е коренно различен от нашия(не сирийците а други националности(идия,америка,япония)).

11

Брегор

преди 8 години

До 9"А какъв си го определил?" Морала идва от спазването на Божиите заповеди и е свързан с духовната чистота и със святостта. Духовната чистота и святостта определя връзката на човека с Бога и светлината която е в него и с която той свети като лампа в духовния свят.

fallback