Снимка: outnow.ch
fallback

Осми март е! Празникът на всяка жена по света. Майките също биват почетени от своите деца, независимо колко пораснали са те. Понякога се караме с майките си, понякога им се дразним, че изискват много от нас, но те са нашите верни приятелки и спътници в живота.
Каквото и да се случи, мама винаги ще е на наша страна!

В добро и в лошо майките са най-добрите ни приятелки! Ето и знаците:

1. Тя е първият човек, на когото казвате, ако нещо лошо се случи.

2. Можете да ѝ споделите всякакви глупости, за които никой друг не би ви слушал, но тя винаги е заинтересована.

3. Всъщност можете да ѝ кажете абсолютно всичко.

4. Тя ви познава по-добре от всеки друг на света!

5. Майка ви може да проникне през очите в душата ви и да разбере кога казвате истината и кога лъжете, кога криете нещо от нея и кога сте наистина щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

до 12 Жена

преди 8 години

Честит празник на всички жени и майки.Точно за това което казваш майката е добър приятел,когато объркаш нещо ти много добре знаеш че си объркал нещата и че трябва да вземеш мерки, а мама не критикува за това че си объркал нещата а те подкрепя въпреки това.Да е жива и здрава.Жената те критикува за всичко ,което също си е необходимо но след като си се успокоил.А някак е глупаво да не бъде добра приятелка.Да е жива и здрава.Важното е да не са едновременно и всичко е точно.

8

Жена

преди 8 години

Да ви дам акъл. Майката никога не може да бъде вашия най-добър приятел. Тя винаги се вкарва във филма наречен "Мама". Добре запознатите с него, знаят, че всичко, което споделите с тях, се преиначава така, че да бъдете оправдан Вие, доброто дете мамино, за думите, действията и постъпките си, така че майките не винаги са най-добрите приятели. Най-добрите приятели биха ви казали откровено там, където смятат, че грешите. Майките, поради това, че са ви майки, ви виждат понякога като съвършени.

7

Анонимен

преди 8 години

Зависи преди всичко от човека- ако не можеш да понасяш истината свиквай да те лъжат. А такива отношения са всичко друго, но не и приятелство.

fallback