Снимка: outnow.ch
fallback

Всяка жена мечтае да има щастлива връзка, но понякога без да иска с поведението си причинява непоправими вреди на отношенията си със своя партньор.

Да, вярно е, че за да се радват на стабилни отношения и двамата партньори трябва да работят в еднаква степен върху връзката си, но понякога жените правят така, че разрушават взаимоотношенията си с половинката с някои свои постъпки.

Ето и кои са те:

1. Критикуват мъжа си непрекъснато

Конструктивната критика често е полезна, но ако жената се фокусира винаги върху несъвършенствата на партньора си, тя рано или късно ще го отблъсне. Ако тя редовно се оплаква от него и показва недоволството си, той ще чуе посланието ѝ, но няма да се промени, а по-скоро ще се затвори в себе си.

2. Приемат половинката си за даденост

Много жени приемат партньора си за даденост и не правят нищо специално, за да го направят щастлив. Те очакват само той да полага усилия за връзката, а са склонни да действат така, че да съсипват редовно настроението му.

3. Имат твърде високи очаквания към своя партньор

Твърде високите очаквания към партньора са проклятието на много неуспешни бракове. Доста жени оказват натиск върху мъжа си, като очакват от него неща, които той не може да им даде или осигури, а това подкопава отношенията бавно и постепенно. Те искат по-голяма къща, повече деца, по-висок стандарт на живот, повече внимание и др., но мъжът не е във финансово или психическо състояние да се ангажира с това.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

Тази до него ще му е страшна упора и ще стане непоклатим.

29

Анонимен

преди 8 години

Мъжа е Ок когато има воля на действия. При децата момента е когато им дадеш поле на изява. Всичко е позволено страшен кеф за децата. Отприщва се се потенциала.А те могат много и знаят повече от един професор. :-)))))

28

Анонимен

преди 8 години

Това са грешки на жените , но те не могат да направят тези грешки при адекватно поведение на един мъж , а ги правят с помощта на неадекватното поведение на мъжа до тях.Това се грешки които правят и двамата но произхождат от жената.Има и обратните не се притеснявайте.Така че трябва да приемем че партньора, понякога е неадекватен и тогава ние трябва да сме адекватни.А не да имаме принцип ние сме неадекватни а парнъора винаги трябва да е адекватен.

fallback