Снимка: Reuters
fallback

Може и да не си давате сметка, но има някои неща, които не трябва да се правят преди секс. Защо ли? Защото могат да съсипят цялото ви преживяване! Кои са те?

Не използвайте храна в любовната игра

Дори да ви се струва секси да напъхате нещо във вагината си, което партньорът ви да открие и оближе, не го правете. Храните нямат място на това специално място. Най-често употребяваните храни в любовната игра са сладкишите, сметаната, плодовете.

Захарта в тях подхранва дрождите във влагалището, повишава техния растеж и предизвиква инфекции. Намерете си друго занимание за разгорещяване.

Не се бръснете

Искате да сте с гладка и мека кожа, когато любимият ви докосва, разбираемо. Но бръсненето непосредствено преди секс може да предизвика сериозен обрив по кожата. Получава се заради триенето на неговата кожа във вашата. Най-лош е обривът причинен от наболата мъжка брада, с която той дращи нежната обръсната кожа.

Не използвайте електрическа четка за зъби

Вероятно звучи налудничаво, но според някои изследвания електрическата четка за зъби и водата за уста, съдържаща спиртни съединения, правят организма по-податлив на полово предавани инфекции.

Това е така, защото електрическата четка трие зъбите и венците много повече от обикновената. Това крие риск от разраняване на венеца. В допълнение с това водата за уста може да го разрани допълнително, което ви прави по-податливи на инфекции при целуване и при орален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 8 години

Гледайки снимката реших, че не трябва да се явявате на модно ревю преди секс. После реших да чета, но стигнах до следното изречение:"Дори да ви се струва секси да напъхате нещо във вагината си, което партньорът ви да открие и оближе, не го правете."Отказах се и да чета...

fallback