Снимка; splashnews.com

Международната любов изглежда вълнуваща, но си има сериозни недостатъци. Сигурно е доста интригуващо да си влюбен в човек от друга държава, който има секси акцент и различна култура, но възможностите за бъдещето с такъв човек, рядко са позитивни.
Влюбването в чужденец си заслужава, само и ако с него живеете в едно населено място, иначе реалността много ще усложни живота и на двама ви.

Ето как и защо:
1. Тази връзка може да изгуби времето ви.
В началото тази връзка ще ви се струва вълшебна, но след известен период от време ще разберете, че тя е разочароваща. Предстои ви с този човек да се разделяте често (за да може всеки да си иде на мястото, където живее, работи, учи). Естествено, чакат ви много сълзи, отчаяние и вътрешни съмнения. Ако този човек не е готов да зареже досегашния си живот и да ви се посвети изцяло – то по-добре е бързо да се преориентирате, защото иначе ще си изгубите времето.

2. Тя обърква плановете ви и усложнява живота ви.
Подобна любов с чужденец ще ви накара да пътувате твърде много, да промените нормалния си ритъм на живот и като цяло някой от вас трябва да направи огромен компромис, като се премести да живее при другия. Всичко това може да обтегне отношенията ви с любимия и да се отрази доста негативно на връзката ви.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase