Снимка: photl
fallback

Много семейства се разпадат. От това страдат най-много децата. Всяко малко момиченце има нужда от своя баща, а както знаем бащината фигура е тази, която най-често отсъства, когато разводът стане факт.

Милиони момиченца по света остават без бащи. Някои не ги познават, други не ги виждат никога повече след като си тръгнат. Това неминуемо оставя дълбоки белези в крехката детска душа.

Остават и неизказани думи и непредадени уроци от страна на бащите. Момичета, не се отчайвайте, защото бащата може и да е истинско проклятие в много случаи. Каквото е трябвало да стане е станало.

Тук са нещата, които са важни за живота на едно момиче, независимо дали ги е научило от изоставилия го баща или не!

По-добре е да бъдеш сама, отколкото да търпиш унижения

В много връзки униженията и несгодите взимат превес над истинските и пълноценни отношения. Всяко момиче трябва да знае, че не е длъжна да търпи лошо отношение към себе си.

Любовта може и да е трудна понякога, но тя никога не трябва да е ощетяваща. Ако едно момиче е ставало свидетел на унищожителната връзка на своите родители, трябва да знае, че не този модел трябва да следва подсъзнателно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Брегор

преди 8 години

До FlexАко имаш някакви въпроси относно християнството питай и ще ти отговоря стига да е учтиво и културно.

79

Жена

преди 8 години

Всъщност, ако трябва да съм откровена,одобрявам религията и силната вяра в което и да е божество само ако тя практически помага за преодоляване на скръб,с която сам не можеш да се справиш,ако ти помага при пристрастявания към вредни за здравето и душата ти субстанции,ако тази религия не води до това да причиняваш смърт в името на въпросния Господ-да,одобрявам. Всичко друго:събиране на пари, печалбарство,пияни попове, много деца, щот не мое си удържим оная работа в гащите и жената е развъдник-не!

78

Жена

преди 8 години

80, кой да ме познае? Господ? Че той този господ що трябва да ме маркира, че да ме познава, като уж всичко знае кое какво е независимо в каква форма се проявява? Ако пишеш за това да ме познава някой, който има нужда от знаци за разпознаване, тоест нещо е позагубил по трасето знанието за творенията си и е получил здрава мозъчна деменция за това, какви ги е творил в пристъп на Съзидание... може може.Белези имам от предни прераждания. От умирачка или от рани физически. Не един.Кой ти трябва?

fallback