Снимка: Outnow
fallback

Почти всяка жена поне веднъж в живота си се е връщала при бившия. Това не е никак лесно решение и в общия случай не води до по-успешна връзка от първия път. И все пак, ако и вие сте на път да направите това, по-добре се подгответе психически.
Най-големият капан е вероятността да се върнете към старите си навици и проблеми, които са съсипали отношенията ви предишния път.

"Хората не се хвърляме лесно към нови връзки и изживявания. Когато имаме възможност да се върнем при нещо познато и изпитано, скачаме с двата крака", твърди семейният терапевт Дейвид Клоу от Чикаго.
И все пак събирането с бившия не е мисия невъзможна и може да сработи. Просто преди това трябва да сте наясно какво правите и да следвате няколко основни правила:

Карайте го полека
Спокойствието, че се познавате може да ви накара бързо да карате по инерция. Няма формула за това кога трябва да скочите в леглото, но все пак си дайте малко време да изясните основните проблеми помежду си и да спечелите отново доверието на другия.

Не гледайте на събирането като на нова връзка
Със сигурност всеки от вас поне малко се е променил. Вие обаче до голяма степен сте си същите хора със същите проблеми и различия, които в даден момент ще изплуват на повърхността. Така че би било наивно да гледате на връзката си като на нещо ново. „Важно е да надградите над миналото, а не да го игнорирате и забравите”, убеден е Клоу.

Бъдете откровени
Във времето, в което сте били разделени, са ви се случили разни неща, срещнали сте други хора. Споделете с него, ако сте имали други връзки или дори афери, за да не се окажете в конфузна ситуация.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 8 години

между ВЪПРОС и Zapoznatq me podsetihaима едно правило между мъж и жена , което може да спести много неприятности.Никога не обиждай детето пред майката.->>Никога не обиждай майката пред детето.->>Никога не обиждай родителите на парнъора си , той може ти не .

48

Въпрос

преди 8 години

до 48В смисъл - каквото ти пробуват прецаканите баби, *** и баща ти, които са прецакани от техните баби и дядовци, за такова прасе ще се омъжиш или ожениш? Гениално? Или пък - която *** ти се натисне, вземай я! Друга може и да не те поиска? Сигурно от там идва лафа за хубавите ябълки дето прасетата ги ядат. ...Окапалите -обаче. Онези на дървото само Човеци или Високи Животни могат да ги стигнат. Прави си изводите.Потропало ли е чуждо на зад-ника на жена ти....да отваря? ДОООБРЕ!

47

Zapoznat

преди 8 години

Старите баби при бабуването(годежите) казват на младоженците:" Чедо,жена и прасе не се избират-каквото ти се падне!" А съпрузите на бабуващите баби съветват:"Абе,потропало ли е чуждо,няма спирка"

fallback