Снимка: outnow.ch

Обикновено жените имат силна интуиция и дълбоко в себе си усещат, когато нещо в отношенията им с половинката не е както трябва. Ако не сте убедена, че партньорът ви е точният мъж за вас, по-добре помислете да се освободите от тази връзка, колкото се може по-бързо.

Много представителки на нежния пол се подценяват и смятат, че имат любовта, която заслужават, примирявайки се с не особено щастливите си взаимоотношения.

Ако обаче градите връзка с човек, който не ви обича, само защото имате ниско самочувствие, то това наистина е пагубно за вас и вашето бъдеще.

Вие преди всичко трябва да се научите да обичате себе си достатъчно, за да се стремите към по-щастлив и здравословен живот.

А ето и 7 знака, че човекът до вас не ви обича и не ви заслужава:

1. Вие не му вярвате

Липсата на доверие в една връзка е основен предупредителен знак, че отношенията не са както трябва. Обърнете внимание на този факт, преди да е станало твърде късно. Ако усещате, че партньорът ви не е влюбен във вас и все се чуди как, с кого, или с какво да ви замени/изневери, намерете начин да излезете от тази лоша връзка.

2. Той ви кара да се чувствате зле

Ако един мъж кара половинката си да се чувства зле, когато е около него, значи тя просто не се усеща сигурна, обичана и ценена. Това е сигурен знак, че той не ви обича. Ако вашият партньор ви унижава, кара ви да се чувствате нещастни и депресирани, значи той не е за вас.

3. Той ви използва

Ако вашият партньор редовно ви иска пари назаем, без да ви ги връща; ако иска да му правите различни услуги, да му давате автомобила си; ако живее във вашето жилище и т. н., то може би има користни намерения към вас. Може би просто е използвач, който дори не ви дарява с любов в замяна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase