Снимка: photl
fallback

Със сигурност едно от любимите ви лакомства е течният шоколад. Представете си, че сте облечени в най-предизвикателното си бельо, седнали сте срещу половинката си и опитвате ли опитвате с пръсти от бурканчето с шоколад. Никой мъж няма да устои на тази гледка. За да бъде моментът още по-вълнуващ, споделяме няколко идеи за това как да включите шоколада в секс забавленията.

Направете го част от любовната игра 

Секс ролевите игри са важна част от сексуалния живот. Измислете си такава игра, в която единият партньор да доминира над другия. Може би ще поставите някаква сексуална задача или ще поискате той или тя да изпълни ваша сексуална фантазия. Нека течният шоколад бъде вашата така желана награда, с която да зарадвате половинката си.

Намажете се с него

Искате ли буквално да бъдете изядени и всяка хапка, която партньорът опитва от вас да бъде все по-възбуждаща от предишната? Тогава се намажете с течен шоколад. Количеството трябва да бъде малко, колкото да провокира още по-голям интерес и желание в партньора.

Намажете зърната си, тук-там шията, пубиса, но внимавайте да не попадне от сладкото лакомство във влагалището ви. Ако искате да изненадате приятно половинката си, когато сте там долу и го задоволявате орално, намажете малка част от пениса му с шоколад. Това наистина ще му достави удоволствие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

МИНКО НИЩО НЕ КАЗВА, А Е КОМПЕТЕНЦИЯ.

9

Анонимен

преди 8 години

EДНА ЦИЦА И Е В ЧЕРЕН ШОКОЛАД ДРУГАТА В БЯЛ! Венерения хълм е черно и бяло. ДО ГОЛОВИЯ ХИЩНИК

8

Анонимен

преди 8 години

И КОЙ ЛЮБОВНИК СИ НАМАЗА ЛЮБОВНИЦАТА СЪС ШОКОЛАД И Я ИЗЛИЗА!?

fallback