Снимка; outnow.ch
fallback

Ако сте заинтригуван от чаровна, артистична и общителна жена, която обаче изглежда твърде независима и трудно достъпна, то трябва да си измислите тактика.

Този тип жени наистина не свалят лесно гарда си, защото обикновено не искат да бъдат наранени, от някой който не заслужава страданието им.
Ето и няколко съвета как да впечатлите подобна, независима дама:

1. Взимайте решения.
 Не оставяйте винаги жената да прави плановете за вечеря или избора на филма, който ще гледате. Покажете ѝ, че и вие обичате да поемате контрола, а не да правите всичко с идеята да ѝ се харесате.

2. Бъдете креативни.
Независимите жени обикновено ценят изкуството и са любопитни по натура. За това се опитайте от време на време да правите нещата по по-различен начин. Не е нужно винаги да спазвате правилата и да действате по установения ред.

3. Не се колебайте.
Покажете на независимата жена, че можете да решавате проблеми, че не се колебаете дълго и че не се съгласявате с всичко - тя ще го оцени. Този тип жени харесват мъже, които оспорват мнението им.

4. Бъдете диво животно в леглото.
Независимите жени искат мъж, който да доминира и да ги изненадва в леглото. Ако сте такъв - тя ще бъде ваша.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Калоян

преди 8 години

Що се отнася до това дали трябва да си някого, то и аз се питам дали изобщо си струват усилията и неприятните моменти които може да изживее. Понякога човек е самотен, но има и други неща с които да се занимава. Не мога да дам еднозначен отговор на този въпрос.

65

Калоян

преди 8 години

Лошите мъже са курварите1, те са анал0га на курвите2. Опитни свалячи, поради богатия си опит с много жени, но отвътре неистински, фалшиви, играене на игра, позьори и т.н. Имам такива познати. Най-лесно е така - играеш театър и се представяш за някой който не си и ако те обидят обиждат театралния образ а не теб защото това не си ти.Ако искаш разкажи ми от какво си се разболяла, ако не лека вечер.

64

Калоян

преди 8 години

Както ти казах и преди в друга тема, съжалявам задето са те нагрубявали, присмивали, обиждали и наранявали. Аз знам, че такива душевни травми водят до огрубаване на човека и го споделих. Аз искам да избегна за себе си това огрубяване защото знам, че не води до нищо добро. Ти също си станала подобна на тези които са те нагрубявали по характер и използваш обиди и присмехулно отношение, разбираемо е - това е част от бронята с която човек се предпазва от нови сърдечни рани, но си прави лоша услуга.

fallback