Снимка: photl
fallback

Въпрос от читателка за рубриката на Az-jenata.bg -  "Какво те мъчи в любовта?"

Въпрос: Здравейте, виждам се с мъж вече повече от година, но той приема нашата връзка само като срещи за секс, а аз искам повече и му го казах. Поканих го да се пренесе при мен и неговият отговор беше „Ще се изпокараме на първата седмица!“ Замислям се дали да го чакам още или да приключа тези отношения?

Ева Кулева: Доколкото разбирам, в началото на връзката не сте говорили за това кой какви очаквания и желания има за развитието на отношенията ви. Препоръчвам такъв разговор за целта на връзката да се провежда още преди да се стигне до интимен контакт.

И ако има разминаване в желанията, изобщо да не се стига до секс. Във вашата ситуация, твоето поведение досега е казвало „Искам секс“. Действията говорят по-силно от думите. Да го имаш предвид следващия път. ;)
Ако той иска само секс, а ти искаш нещо повече, не разбирам защо изобщо продължаваш тези взаимоотношения. На всичкото отгоре го каниш той да се пренесе при теб?!

И след като той отказва, ти се чудиш дали да го чакаш още! Не знам на какво се надяваш и още колко искаш да чакаш.
Имай предвид, че за един мъж са достатъчни около 6 месеца, за да прецени дали иска да се ожени за приятелката си или не. При положение, че изобщо иска да се жени. И ако в рамките на 1 година не предложи брак, значи нещо не е наред в тези отношения.

 А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 8 години

До БенПрав си, но лошото е че това сатанинско поведение се смята за гордост, победа и радост и се издига в култ. Разбира се трябва да се питат хората предварително, но разбирайки за ниските им желания, излиза това, че трябва да седи години наред в самота, защото такова е възпитанието.И после защо жените не били женени рано. Ами как да стане това?Трети вид ли да си измислят. Виновно е възпитанието.

31

хм

преди 8 години

44, забременя ли съпругата ти, докато я гушкаш или още се опитваш да се докажеш като мъж, извинявай големият е*, какъвто твърдиш, че си?Нормалните мъже и жени, които гушкат обичните си хора не пишат коментари във виртуални страници. Те нямат време да се занимават с безсмислени дискусии и да четат писаниците на ненормалниците! 45, ако става въпрос за мен, не си познал. Иначе се разсмях на образа, в който си ме вкарал. Против съм осиновяване на дете от жена, която няма мъж. Не съм тази.

30

Анонимен

преди 8 години

от голмо значение е и двамата да искат едно и също нещо.иначе е егоистично да губиш времето на другия човек.Жената може би иска семейство и деца,а този господин определено не иска нищо/освен женско тяло за ползване /като предмет един вид.

fallback