Снимка: outnow.ch

Празниците винаги са пълни с изненади. Едни от най-приятните са тези, които получаваме от любимия човек, особено когато те са еротични. Магията на любовта ви кани на тези празници да опитате следващите секс игри, с които да разпалите страстта във връзката. Вижте ги и нека въображението ви води.

Продавачката на сладки лакомства

Празниците винаги са богати на сладки лакомства като пайове, пудинги, захарни бастунчета, шоколадови бонбони и какво ли още не. Всички ваши любими сладости могат да бъдат част от секс ролева игра, в която вие да бъдете продавачката на сладкиши, а партньорът ви да бъде ваш клиент.

Еротичните игри с храна са безброй много и вълнуващи. Така например вземете шоколад или сметана и нека всеки от вас да намаже другия. След това, за да вкусвате от тях в синхрон заемете поза „69“.

Какво е това?

Една възбуждаща игра, която може да продължи толкова, колкото искате с партньора ви. Вземете фина дантела или лек копринен шал. След това единият от двама ви трябва да завърже очите на другия. Единият партньор ляга удобно на спалнята. Другия започва да докосва тялото му с различни предмети. Идеята на играта е да се разгадаят предметите.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase