Снимка: outnow.ch
fallback

Мислите ли, че знаете всичко за любовта, връзките и взаимоотношенията между мъжа и жената? Споделяме един кратък списък с факти, базирани на различни проучвания и научни изследвания. Някои от тях може и да ви изненадат.

Напускане на брака

Само 10% от хората, които приключват брак заради изневяра, встъпват отново в брак с човека, заради когото са се разделили с досегашния си партньор.

Лесбийка или не?

Около 50% от мъжете твърдят, че биха се чувствали комфортно, ако тяхната приятелка има жена любовница. Това донякъде се обяснява с факта, че една от секс фантазиите на мъжете е да правят тройка с две жени.

Похотливи мъже

Един мъж вижда средно на ден пет жени, с които той би искал да прави секс.

Един час време

Времето, необходимо на една жена да вземе решение дали иска да направи среща номер две с въпросния мъж е един час.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

до Ilona

преди 8 години

Би ли ни светнала какво значи "пълна програма" :)

5

Ilona

преди 8 години

Зависи от мъжа. На първата среща не, но на втората съм правила пълна програма на един, който сега ми е мъж. Много време карахме така, но с времето остана само класическия секс. Просто мъжете с годините го домързява.

4

:}

преди 8 години

До Сите моми даватАма ти си бил много богат, беНаистина ли получаваш веднага всичко, което поискаш, само като размахаш пачкатаИли напротив, никоя не кандисва и ти си го обясняваш с това, че нямаш пари. Защо не размислиш - може да се окаже, че причината е друга.

fallback